Dobrá snídaně
Anotace: Inspirována dnes Siorakovou tvorbou. Jinak kdysi jsem takto často snídal.
Nechceš máslo na žemličku,
žena se mě ptala.
Koukám na ni láskyplně,
co kdybys mi dala.
Myslíš jako mou buchtičku,
to je vážně něžné.
Já si myslím, že hned ráno,
je to prostě běžné.
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (15)
Komentujících (15)