Anotace: Smazat nebo nechat?
Výborné!Má to taký Luboškov štýl,
alebo Luboško má Tvoj štýl?
Teraz neviem,ale ste obaja tá istá generácia,
tak tam to asi bude...
Dvíham palec smerom nahor!
03.09.2007 10:09:00 | džemo
Teda zasmála jsem se, ale myslím, že by sis měl pořádně odlehčit pytel :-)))
01.09.2007 12:51:00 | Markéta..
Tvé básničky mě vždycky rozesmějí, jedna hezčí než druhá.
:o)))
Jen si dobře pozor dávej,
ženským tělům odolávej.
30.08.2007 12:23:00 | frany73