Anotace: kouzlím s tvým tělem...
Takhle fušovat do řemesla, že se nestydíš.
Prý čarodějka…(kroutím tu nevěřícně hlavou)
Jestli to milování bylo takové jako ta báseň tak nevím…
Báseň je potrhaná, už skoro neobsahuje prožitek.Čtenář se nemůže ponořit do krásy a milování je přeci nádherná krása.
Tak znovu do pelíšku a pak šupky napsat novou.:-)
Mávám…
07.09.2007 06:26:00 | kouzelníček