Přístav
Anotace: ...lásek a tužeb
Vlnobití
lásku chytí,
rozbije ji
na peřeji
o mé boky
- temné doky –
rozevřené
pro ztracené
v labyrintu
komplimentů
Pro chycené na udicích
vyvolávám po ulicích :
Volná místa,
srdce čistá –
lásky moje!
Jsem váš přístav…
Přečteno 632x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)