Anotace: jen tak trošku (nezlobte se na formu a rolujte) ;)
Roztomilé růžové počtení, které před očima promítne docela příjemný film.
02.09.2007 21:42:00 | Jan Urban
vemu-li v potaz, že mám doma tvoji fotku, kde máš na sobě jen úbor imitující dobu kamennou, který činí jen dva kusy oblečení, jsem ve své fantazii zcela obeznámen s faktem, že muž jako já by nikdy nemohl být tvou noční košilkou, neboť by se asi samým chtíčem zbláznil. (četl jsem to dvakrát.)
02.09.2007 21:19:00 | PUERO