Ruku v ruce do koše
Anotace: tak snad, abyste si to přečetli... komentáře potěšej!=D
Skáču do tebe po hlavě,
neodolám rozkoše záplavě.
Sami ztraceni v podvědomí,
budeš mě mít na svědomí.
Miluj mě něžně
a vášnivě,
zlíběj mě spěžně
... dráždivě.
Nevím, o co tady jde...
Jen mi dva sami na posteli
obklopeni svíčkami,
zavřeni do jedné cely,
na posteli s nebesy
hýčkáni.
Za chvíli splyneme v jedno –
– poslední okamžik rozkoše
a pak poletíme ruku v ruce do koše
spolu s pohádkama,
které sme si vysněli
ztratíme naději
že staneme se anděli.
Přečteno 621x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, Ellfka
Komentáře (2)
Komentujících (2)