Anotace: Je to takové jednoduché lehké propojení básnického příběhu s malinkou zápletkou. Zkuste něco podobného vymyslet, ačkoliv nejste žádní Půškinové, Petrarkové, Giullaume Lorrisové, co píši veršované romány. Je to jen taková drobná ukázka, z toho, co dovedu.
Mno, zajímavé podání, alespoň pro mne. Jistým způsobem mne to pobavilo, má to šmrnc.
16.09.2007 21:36:00 | NikitaNikaT.
Take bych potrebovala rozhybat zapesti... nekdy ano... basen jsi napsal skvele...
14.09.2007 21:11:00 | carodejka
Poněkud zvláštní básnička,
co začíná jako rozvička :)
trošku podivná, přiznám se, že já rozvičky moc nerada..
proto mi snad i tahle báseň do oka nepadla
14.09.2007 17:43:00 | Inies