Kapka něhy
Anotace: nevím jestli to sem patří...ale i tak to sem dám. Omlouvám se za opakování slov.
Jako kapka
deště
padám do tvých
úst
něžně
kloužu po jazyku
dolů
do hlubin tvého
těla
Jemně
stékám a
zanechávám stopy
své něhy
v tobě!
Cítím
jak rozdmýchávám
svou něhu
v celém tvém těle!
Má něha
je lék,
co vyléčí
tebe!
Cítíš
to taky?
Poznáváš jak
má kapka něhy
hladí tě zevnitř?
Víš,
že
je to má
něha co
koluje v tobě?
Měl by si to
vědět,
protože jen já,
jsem schopná,
proměnit se
v tu kapičku
něhy
a padat
jako déšť
do tvých hlubin!
Komentáře (2)
Komentujících (2)