Klec vášně
Anotace: ...je dobré být občas romantickým básníkem a občas nezkrotným živlem...:o)
chtěl bych tě spoutat žárem lásky,
chtěl bych tvé ruce svěsit na řetázky,
byla bys mou milou hračkou,
já bych byl malým klukem,
byla bys mou dravou šelmou,
já tvým zpovědníkem,
divoce zmítala by jsi se v kleci vášně,
v záplavě touhy vsadil bych tě do žaláře,
svíral bych tvé tělo plné milostného protestu,
však tvůj chtíč podlehl by mému chtíči,
tvůj dech by šeptal - uniknout už nemá smyslu,
v nás už jen slast a rozkoš své drápky vztyčí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)