Když mrazí
Nedýchá,
Za krkem ji mrazí
Dlaně zná,
Přece bylo jich pár
Je to tak
Snadné ten pocit zkazit
Než stíny zvolí ten správný tvar
Nespěchá
Z kůže svléká se ladně
Zanechá
Na rtech po víně šrám
Který snad
Zhojí polibky na dně
Dopitých šancí, než zavřou krám
Nedýchá,
Vše se kolem točí
Zvědavá
Dlaně nenechá stát
Pronikla
K hladu v jeho očích
Kdo chce si zahrát, nepůjde spát
Komentáře (3)
Komentujících (3)