Depresivní sex
Všechno v černém, bez úsměvu.
Možná také s trochou hněvu.
Podrobení s neochotou
A nechtěnou mou nahotou.
Bez polibků, mazlení,
Jen sexuální řádění.
Jedné strany ukojení,
Do druhého nic mi není.
Příště bude jiná oběť.
Hřích očistí tvoje zpověď.
Nač svědomí svoje tížit.
Nač se s někým trochu sblížit.
Nač si nechat ubližovat.
I bez lásky jde milovat.
Není to ale špatný vzorec?
Šťastného života konec?
Přečteno 867x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)