Snová

Snová

Anotace: Lehounce, ale opravdu jen lehounce protkaná čarovným vláknem :o))

Usínáš...
tak ještě jedno políbení,
dovolíš? Dnes já otevřu bránu snění.

Odkládáš
všechno to, co tě tady tíží,
nebráníš se toulání ve dvou beztíží.

Objímám tě...
Začíná se plnit přání,
každé, nejenom to o létání.

Dojímá mě,
že se lehce chvěješ,
víc než sen si v této chvíli přeješ...
Autor Cecilka, 19.05.2005
Přečteno 1578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tato je přímo kouzelná.

16.02.2006 18:19:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí