Šiška
Anotace: ...trošičku nemravné, trošičku pohádkové...
Jako lesní víla tančíš mezi stromy,
v mechu a kapradí bosá, plná něhy,
tvé nesmělé pohyby vábí mě k pohledu,
ukrytý za stromem vzrušením nehlesnu,
když šiška náhle spadne Ti do klína,
v jehličí uleháš, lehounkým sevřením Tvá ruka ji třímá,
co viděl jsem dál, už nechám si pro sebe,
mým plánem je Tvou šiškou stát hned v příštím životě...
Komentáře (2)
Komentujících (2)