Touhy
Touhy se slouply
Jak známky z dlaní
Do fronty stouply
Si k pomilování
Noci jsou krátké
Tísní se v mracích
Doteky vratké
V kůži se ztrácí
Touhy si hrají
Jak děti v písku
Krápníky tají
Pod tíhou stisků
Z vězení pustí
Za tmy své chtíče
Peřiny šustí
Jak rány bičem
Touhy se pijí
Hltají v spěchu
Od paty k šíji
Do ztráty dechu
Komentáře (2)
Komentujících (2)