Pařížanky
Životní skromnosti,
mé radosti,
Pařížanky vnady svými,
nové síly do těla dávají,
nač umírat brzy,
když nádherné dívky,
jsou na pomilování,
klíny jejich mě lákají,
jak rak rudnu,
z toho pomyšlení,
k milování,
s dívkou překrásnou,
ve starém domě,
kde z vidím z okna,
Paříž celou,
ve své kráse panenské.
Komentáře (2)
Komentujících (2)