Milování
Anotace: pokus o erotickou a smyslnou báseň, nevím zda to bude stát za to.
Něžné ruce
po mém těle
putují!
Lehce hladí
hebkou kůži
a stopu vzrušení
zanechávají.
Polibky
vlahé
na rety rudé
Rozmazlují
nervová zakončení
mých rtů.
Tak líbej mě!
Líbej a rozmazluj!
Rozmazluj a miluj se se mnou!
Chci cítit Tebe
uvnitř mě samotné!
Chci Tě,
Chci líbat Tvé
tělo, aby se vzrušením
chvělo!
Chci cítit
vůni Tvého těla
a Tebe samotného!
Vůni lásky a něhy!
Vůni směsi nás obou!
Lehké přírazy
na pánev mou,
působí slast,
co výkřiky
tlumit se dá!
Nechci konec!
Nechci,
aby tahle
intimní, vzrušující
a láskyplná chvíle skončila.
/ale všechno má svůj konec/
Přečteno 1084x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Barunka=o)
Komentáře (0)