trochu hřích
Kam se poděla blízkost duší,
splynutí všech snů?
Místo nich těla naše drží
v ústech kůži nahých dnů
Andělská křídla zmizela
v přívalu slaného potu
a naše duše zmizela
v rytmu přerušovaného dechu
Ach kam se to poděla
má láska v ranních červáncích?
Kam ta víla zmizela?
V suchém stohu bodláčí
Přečteno 664x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)