Milostná stezka
Anotace: ...mnohdy vede do neznáma
Vdechnu život Tvým lstivým rtům,
polibkem zaklepu na bránu Tvého srdce,
procitnu ze snů, co patří jen andělům,
vášnivou nocí spolu poplujem po milostné stezce.
Hvězdy očarují naše těla,
básní zmocním se Tvých chtivých úst,
veršem odhalím Tvá ňadra touhou rozechvělá,
smutní jen ti, co zažívají lásky půst.
...
Komentáře (1)
Komentujících (1)