Hravé polibky..
Hravé polibky,
doteky kloužou,
sevření navěky,
jsi dychtivou loutkou..
Jsi stvořenou bohyní,
jsi dortíkem z něhy,
nemravné představy,
ochutnat mě svádí..
Pohledy vroucí,
k šílenství mě vedou,
polibky na šíji,
Tě jisté svedou..
ach miláčku.."
Komentáře (2)
Komentujících (2)