Anotace: Je chladný, ale dokáže rozpálit...
Když je tak nádherná
ta tvůrčí činnost Tvá,
jaká je skutečnost?
mám fantazie dost,
bych odpověď si dal
na to, nač jsem se ptal...
Myšlenky nádherné
vzbuzuje dílko Tvé,
nezbývá,než si přát:
"Kéž moh bych pravdu znát!"
30.09.2007 17:25:00 | Kozoroh 1
A v jejím hrudním koši,
se pak cosi zachvělo.
A za pár měsíců -
to ven chtělo...
Další nečekané trápení.
29.09.2007 13:52:00 | jehlaspichlas
davam 100% i kdyz si myslim ze to ma par drobnych nedostatku...ale jak rikam jen drobnych...
29.09.2007 10:06:00 | UNDEAD