Dvě malá...
Dvě malá sluníčka,
putují k ránu,
bloudí ti pod víčka,
lstivě až pod peřinu,
jen tvá kůže a jejich žár,
ty chvěješ se, vzdycháš,
tělo smáčí ti hned kapek pár,
v rozkošném ohni celá se zmítáš,
vzdáváš se, podleháš,
vlníš se v záplavě touhy,
nic kolem nevnímáš,
pak odevzdaně usínáš
...v objetí mé sluneční něhy.
Přečteno 766x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, J.U. Ray, Erion Fate
Komentáře (3)
Komentujících (3)