Zahřívání v zimě
Anotace: Sex je dřina, ale někdo to dělat musí...:D
Sbírka:
Vše o sexu
Za okny je vánice,
ale vě světle svíce,
uvnitř vyhřátého srubu,
milovat tě budu.
V kožešinách na posteli,
zahříváme těla,
takhle jsme to ještě nedělali,
tohle je velká premiéra.
Okna se zamlžila,
naše těla orosila.
Oči nám svítili,
když sme se líbali.
Rozkošné vykřiknutí,
milostné překvapení,
taková jsou naše milování.
Přečteno 856x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)