Plující polibky
Anotace: ...nesmělá romance, touha sblížení je v každém z nás...
Tak jako všemocný Měsíc vládne nočnímu přílivu,
svádíš mě i ty do svých mělkých břehů,
pomalu uleháš, odkrýváš nahotu,
když podléháš mámení plujících polibků.
Třeme se o sebe pod hvězdnou oblohou,
mořskou pěnou šimrám tě po těle,
toužebné kroky věčně nás povedou,
na pláži lásky vpíjím se do tebe.
Kapkami obtékám tvé ladné tvary,
kolíbkou z vln zkouším tě svést,
nesměle příjímáš mé podmořské dary,
do hlubin naděje chtěl by tě nést.
...
Přečteno 906x
Tipy 22
Poslední tipující: 4LJFilip, Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, Rolnička, strašidýlko-střapatý, J.U. Ray, kryndy, Erion Fate, Aphrodite, carodejka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)