Anotace: Milování v dračích plamenech
Protože a jelikož :o) mám ráda básně o sexu i sex a tvé básně máš supertip, ale stejně největší plus má tvá láska od Tebe - jak krásná chvála :o). Já to teď trochu shodím do srandy - teda já mám vlasy do pasu a když takhle mávám závojem - tak málem dole přítomného udusím :o).Proto mám většinou vlasy v cop - můžu se nechat lépe odtáhnout do jeskyně. Moc krásné... hmmm chci také :o)ale asi mi ho nepůjšíš, že...chi bojim!
31.10.2007 20:56:00 | Jahudkka
how wonderful life is, now you r in the world :-)
04.10.2007 20:36:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Levandulko, je to krásný ...... taky bych sem něco napsal, ale jsem bojácný a stydlivý chlapec.:-)) Ahojky bobi
04.10.2007 16:31:00 | bobi bobie