Anotace: Transcendentální zamyšlení nad paralelou jsoucna mezi intelektuální rovinou hybridní psychoanalýzi gnostického chápání zemědělských potřeb.
vztahuje se k předchozímu komentáři:Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá...dovoluji si pokárat sebe sama a opravit se: Léňo, máš sice dobrý postřeh, ale všímáš si cizích chyb a přitom ti unikají tvé vlastní - v tomto případě nikoho "nemyjeme", nýbrž vlastníme, takže bychom měli použít měkké "i"...konec korespondence se sebou samou na poli jiných :o)
09.10.2007 16:25:00 | ukume
Jindro, jsi fakt machr...jen pozor na jednu věc: analýza by měla mýt jako "žena" na konci tvrdé "y" (to kdyby viděl Šlupka :o)
09.10.2007 16:21:00 | ukume