Dech
Anotace: kousek mých myšlenek k nahlédnutí.. ;o)
Tvoje ruce kloužou po mým těle
cpou se níž a níž
roztékám se
pod tíhou tvýho dechu
. . .
Tvaruješ vázu
pečlivě ji hladíš
chladnejma dlaněma
stejně se roztéká
-kdo ví proč?!-
Přečteno 848x
Tipy 3
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, MiaaWei
Komentáře (1)
Komentujících (1)