Jezírko
Anotace: Jaký je to krásny pohled............
Miluji tvou mezírku,
v zarostlém jezírku,
mezi stehny a bříškem,
v kolečku s šipkou a křížkem.
Plavu v ní jak v ráji,
mé ústa ji krájí,
jako příbojová vlna,
je slin mých plna.
Komentáře (2)
Komentujících (2)