Anotace: toho sexu je tam jen malinko...
Cítím smutek i aroganci, báseň, která píše na obě strany, avšak ani jedné nepomáhá, ani nezatracuje. Sympatické podání.
30.10.2007 16:23:00 | Linushka
ta je fakt nádherná....dochází mi slova.Ta se ti fakt povedla.Jenom je mi celekm líto tý holčičky o který píšeš.Ale jako opradu za 1!
18.10.2007 18:38:00 | Kanzy
Je to tak paradoxně podané, že sám váhám, jestli je to (objektivní cítím, že ano) biografické podání zlého v dobrém nebo dobrého ve zlém. Prolíná se to, každopádně ... má empatie je na tvé straně.
16.10.2007 20:40:00 | M.V.Jung.