Dokud Tě nedostanu...
Vítej
Tam,
Kde jsi upadnul
V nebezpečí
Uhynul jsi
Jsi rudá číše vína
Ze které se napiji
Když omdlívám touhou
Chci Tě
A víc mi nezbývá
Než
zašeptat Ti
Že se omlouvám
Že tě pořád chci
Můj nezájem ignoruj
Má touha je silnější
Ty čím dál krásnější
A já Tě chci
Snad pořád
I když jsem se dávala
jinak jinam jinému
Tak pořád znovu
Nepřestanu toužit
Ani když Tě dostanu
A napiji se z Tebe (kéž by)
Jsi vínové nebe
Můj poklad
Má touha
Trápí mne to bezpráví
Neskončím
Dokud Tě nedostanu….
Přečteno 733x
Tipy 10
Poslední tipující: Seanko, Andee, stupid genius, blue, Bíša, Jiparo, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (5)