Proud extáze
Až přimknou se děti
těla mého
ke tvým rtům
v té chvíli zachvěje se zem
neboť poznáme
žár sálající chvíle.
Až přivinou se děti
těla mého
na hebkou kůži ňader tvých
tak slunce spálí tmu na popel
který zasype nás v zápětí.
Až přijdou děti
těla mého
do těla tvého skrze klín
tak propadnem se do nebe
a na zemi
se snesem ve spánku.
Přečteno 930x
Tipy 9
Poslední tipující: waterlily, MalaIzis, Lota, spare, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, Jats
Komentáře (9)
Komentujících (9)