Pohyby těla
To nebezpečí chladí jako led.
Cítím sebezapření, Tvůj jed.
Vnímám Tělo a Tvůj dech,
Tvé chlupy i Tvůj spěch.
Cítím vášeň, jak se chvěješ,
Úlisně se na mě směješ,
Cítím chtíč a v duši zářím,
Také toužebně se tvářím,
Srdce zapřené, oči zavřené,
Pohyby těla, vášeň, dovnitř, ven,
Je to krásnější než sen,
Když zarážíš své chlípné tělo,
Přirážíš
A vášní záříš,
Miluju Tě,
Miluju,
Když ve mně jsi
A tak se tváříš,
Zatnu své drápy do Tebe
A vezmu Tě s sebou do nebe,
Tam spolu jak dvě pijavice
V ohňostroji se rozplynem
A postupně spadneme z nebe
A postupně uhynem…
Přečteno 905x
Tipy 13
Poslední tipující: Karmínka, simsa, Kanzy, Pišák, kliďaska, Bíša, blue, Psavec, Monsignore
Komentáře (6)
Komentujících (6)