Anotace: pocit, který muž nemůže chápat...
Muž - nedokáže pochopit
Pravý muž - chápe a nepotřebuje slova
Muž - nevidí i když to má před očima
Pravý muž - vidí to co by neměl vidět
Muž - je narcis který vidí jen sebe
Pravý muž - vidí ostatní součástí sebe
Ženy - vidí jen muže
Pravé ženy - vidí jen muže
22.10.2007 12:21:00 | VoiD