Bojkot
Pochází z touhy
Má krajina
Má krajina
Kterou ti nabízím
Vycházím vstříc Tvým požadavkům
Zvráceně
Podávám se
Vzrušení
Bojkotuji umění
Když píšu
Že chci víc
A víc
Snad ještě víc než ty
Experimenty
Lásku
Vyšinutý sex
Ne
Není to lest
Já chci tebe
Pořád čím dál víc
Nedokážu ani říct
Jak moc
Po tobě toužím
Jak moc tě chci
Sním o tom
Že tě mám
O tom že jsi se mnou
A ne sám…
Přečteno 454x
Tipy 10
Poslední tipující: Karmínka, Romana Šamanka Ladyloba, simsa, Azazen, Psavec, Pišák, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)