Chci...
Chci…
Snít jak hádě v kůži hadí
O tom, že mě tvé rty hladí.
Chci..
Dýchat kůži, jež mne svádí,
Cítit, že se máme rádi.
Chci…
Realitu divočiny,
Dřív, než přijde někdo jiný.
Chci..
Výraz touhy Tobě dát,
Oddat se Ti jako had.
Chci…
Viset na Tobě jak liána,
Od večera do rána.
Chci..
Neříkám jen s láskou toužit,
Kolem Tebe svůdně kroužit.
Hlavně žádné sebezapření,
Jen sexuální vzrušení…
Přečteno 898x
Tipy 18
Poslední tipující: Karmínka, Lue Lewinson, Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, Martinecka23, Pišák, Azazen, Bíša, PoeziGirl, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)