Anotace: . reakce na jednu od el vienta
Kávová zrnka dnešní noci
na víčka usedají zas,
sen přispěchal mi ku pomoci,
abych tu prožil krásný čas.
Polibky Tvé mne ve snu hladí
tisíci jemných dotyků,
jak dříve máme se zas rádi,
sním Lásko o tom, že jsi tu!
A než zmizí Tvůj obraz krásný
za nového dne rozbřesku,
sen, jehož obraz je tak jasný,
mi dá iluzi Tvých citů...
10.03.2008 15:15:00 | Kozoroh 1
krásné...
31.10.2007 23:41:00 | ˇ
Tvé vlásky vykukují z deky,
střapaté a barvy mědi
(po kom se ta barva dědí?)
spánku polibků pod doteky
přichází sen
Dnes, jak před dávnými věky
(již nezaskučí vlci šedí)
jen ty korálky to vědí
jak pro smutnou lásku léky
přináší sen
***
J.s.
23.10.2007 22:16:00 | j.c.