Anotace: .
jj, mám taky cos o sexu, ale takhle to neumím. Myslíš, že ji mám sem dát? Ne, že by byla vulgární, ale přece jen hodně přímá, tož nevím, nevím...
26.10.2007 17:59:00 | cevert
jj, mám taky cos o sexu, ale takhle to neumím. Myslíš, že ji mám sem dát? Ne, že by byla vulgární, ale přece jen hodně přímá, tož nevím, nevím...
26.10.2007 17:59:00 | cevert