Anotace: báseň ze sbírky Šest pět, věnováno malé Aničce
Sbírka: Básně Šest pět
Bomba.....ten konec je nejlepší....obdivuju ty co uměj básní rozesmát a to možná taky proto,že to sama neumim:DFakt dobrý;)
15.04.2008 18:03:00 | Haydée
Tak tak, súhlasím s Adonayem :) Krásne hravá, jednoduchá :) Trefný nápad! Pobavila! Super! :) :)
30.03.2008 11:09:00 | lennerka
Tak musím říc, že sem se něčemu tak dlouho nezasmál jak týdle básničce...fakt dobrý...takový hravý...:-)
28.10.2007 22:22:00 | A.Adonay.Š