Odlišné velikosti
Anotace: Je to jen taková malá drobná sranda
ODLIŠNÉ VELIKOSTI
Byla to pro něj malá díra,
vůbec se do ní nevešel.
Zná ji jen ve znaku netopýra,
bez téhle se raděj obešel.
Ukázala se před ní velká kláda,
nestačí to na klíčovou dírku.
Myší ocásek má v sobě ráda,
raděj použije obyčejnou sirku.
Komentáře (0)