Anotace: ... budoucnost, minulost, sen či touha ? Omyl... báseň pouhá.
Toho neznámého bych chtěl potkat, musí být hodně zbabělý, když dokáže číst myšlenky a přesto se bojí dotknout se Tvých citů a obejmout tu křehkou bytost vedle sebe. Možná mu to připomělo něco co už zažil, možná nechce být ten druhý.... nejspíš obojí.
13.10.2008 08:13:00 | JR
Připomíná mi to neděli s mladým, neznámým mužem..Ač každý z nás věděl, že v ten den se něco stane, neriskoval..Celou dobu jsem snila o tom, jak vezme mne do náručí a vášnivě mne bude líbat..Chtěla jsem cítit jeho ruce na mém těle, chtěla jsem, aby mi šeptal ty nejúžasnější slova světa, chtěla jsem být Jeho..
Do teď si nemůžu odepřít otázku, zda to, co se stalo, je dobře, nebo správně, ale nic nemění na tom, že stále chci..
Chci, ale (ne)můžu..
Možná je to tím, že si nechce připustit to, že jsem našla někoho, koho jsem si vysnila, tak brzo..
>>nádherná báseň<<
12.10.2008 20:15:00 | amores peros
opravdu povedené dílo...tak něčím hrozně krásné...co tomu dává ten správný nádech...moc se mi líbí...ostatně,jako tvé další básně... =o)
02.11.2007 15:01:00 | 0-0
Ahojky, tak jsem sem zase zabrouzdala a musím říct, že je to moc pěkně napsané.
31.10.2007 20:45:00 | Gracia