Žhavá noc
Melodie rozvlnila tvé křivky
tys žažehla ve mě chtíč
napadají mě hříšné myšlenky
vychování ať jde pryč
Proplouvat hořícím ledem
přitom nedočkavostí létat
polibky ochucené medem
Útok na nedobytný hrad
Doteky chladit tvé přednosti
pohrávat si s tvým rozumem
mít tě jen ve své moci
neboj se, mrhat noci nebudem
Pohled do okna duše
dlouhá chvíle čekání
propojily se životy naše
největší dar dalas mi!
Přečteno 1144x
Tipy 3
Poslední tipující: lupínek, Dominik Elbl, Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)