Už neposlouchej
Anotace: Příliš intimní pokyn naslouchat jen živým
Už neposlouchej meluzínu mrtvých!
Tahají Tě k sobě
Do chladných pelíšků
Věčnosti.
Vždycky jsem Ti psala
Prstem na deku:
Kamenem si podlož nohy
A měkký polštář lásky
Si strč pod hlavu.
Už neposlouchej
Když objímám Tvá bedra
Se vztyčenou
Eifelovkou.
Když každý prstíček Tvého chodidla
Obdařuji
Šťavnatým polibkem.
Už neposlouchej
Když má prsa přetékají mlékem
Mladé ženy.
Už neposlouchej
Když Tě svírám svými stehny
Uprostřed
Vyznání
Lásky.
Au.
Přečteno 799x
Tipy 17
Poslední tipující: Jan Hrábě, Marfuša, Andaluz, stmivani.na.lepsi.casy, jedam, Bíša, kouzelníček, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (5)