Perverznost
Perverznost té jedné noci
My dva v jedné posteli
Když ty jsi byl jen v mé moci…
A svědomí mě odstřelí….
Kapky touhy
Naše těla
Perverzní a zvrácené
Příbuzný vztah
Jazyk sváže
…Abych příště řekla…: Ne
Touha větší
Nebezpečí
Zakázané ovoce
Tolik touhy v nás
Hýčkat si tě zas
Dívat se ti do očí
Ty jsi kus mé krve
Vnímat tvoje obočí
Tak podobné mému
Můj perverzní sen
Zahalený do harému
Přečteno 851x
Tipy 4
Poslední tipující: Karmínka, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)