Anotace: je to vlastně básnička Zdeňky..malinko upravená.. takže hodnotíte ji.. taxi dejte záležet .))
Sbírka: Láska, sex a tak...
Tak už to vím, to výročí máme asi dneska..:) Protože tu básničku o slimácíchs napsal přesně před dvouma rokama O:)
04.06.2007 21:59:00 | Euka