.......
Venku se spustil,
velký déšť.
Na očích Ti vidím,
co asi chceš.
Hodíš mě do peřin,
hezky si se mnou hráš.
Slastně Ti zasténám,
celou mě zulíbáš.
V milostném obětí,
krásně si spolu hráme.
Do říše snů,
spolu utíkáme.
Přečteno 654x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Pišák, muškát
Komentáře (2)
Komentujících (2)