Ze známých důvodů
Anotace: Když tvoří dva. Pisatelsky i životně.
tenkrát hýčkala útočiště
pro jeho smysly
požitkářské
tam dole
na vlastní pěst
zapletla si prsty
do černých hadů
taková malá lest
ze známých důvodů
díval se na točící
schody do nebe
přidržel si kontrolu
která se výsměšně
chtěla spustit s vášní
odmítnul
vyhodit se do povětří
ze známých důvodů
Přečteno 717x
Tipy 20
Poslední tipující: Alci, Bíša, prostějanek, Romana Šamanka Ladyloba, Levandule, Hesiona-Essylt, Žqáry, el viento, mamina, Lucie Teru, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)