na dobrou noc2
Nech nadechnout mě jenom trošku,
když dostal jsem se ti blízko k bříšku,
tam místo světlu ukryté,
možnost ke škádlení poskytne.
Pod pupíčkem tě teď šimrám,
ten ti také jemně líbám,
dávám ruce také níž,
k té tvé kráse stále blíž.
Dokola to místo šimrám,
i jazýček k tomu přidám,
tvůj záchvěv lehký ucítím,
když to místo políbím.
Otevři mi tu svou branku,
pozvi mě dál na smetánku,
mou zbytečnost do ruky si vem,
tu pohlaď - pozlob - olíbej.
Otevíráš se mi dále,
díky - je to vážně krásné,
také vstříc mi přicházíš,
teplo - vlhko nabízíš.
Chci teď poznat tu tvou hloubku,
vystřídám má ústa ruku,
sama víš co mám tam dát,
když chceš můžeš pomáhat.
Po těle tě hladím - líbám,
tu tvou hloubku také vnímám,
pojď v tom krásném pohybu,
spolu dojít k vrcholu.
Tam chci vnímat to tvé chvění,
ve vibracích i vlnění,
i nahlas si to prožívej,
v mém objetí spočívej.
Nenechávám tě v tom samu,
hladím - líbám tu tvou krásu,
polibky ti něžné dám,
mazlím se tak s tebou dál.
dobrou noc
Přečteno 828x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., sluníčko sedmitečné, symphonicsoul, s.e.n, Terakota, Lorraine, Lota, Levandule, Bíša
Komentáře (10)
Komentujících (10)