Hladová touha
Hladová touha
Přichází z buše
Je to Tvé tělo
Je to Tvá duše
Hladová láska
Tak dlouho jsem sama
Hladové oči
Sex až do rána
Pohled Tvůj mne svádí
Propadám se v Tobě zcela
Máš krásné oči
Už jsem Tvá celá
V pralese pod stromy
Naše láska plane
Vše
Po čem toužíme
Ať se dnes stane
Přečteno 812x
Tipy 8
Poslední tipující: Kanzy, pavlis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Jiparo
Komentáře (7)
Komentujících (7)