Miláčku pojď ke mně blíž
a zhasni tu lampičku ať se nestydíš.
Sundej si to pyžamo,
koukni já ho mám už dole.
Ručka má už hladí záda, zdá se,
že si zvýšíš skóre.
Líbám tě už deset minut,
ty se však moc nesnažíš.
Čekám akci, vášeň, touhu...
...sakra, ty už zase spíš.