Sestupná
Anotace: Na danou kategorii zbytečně cudná záležitost.
Ve vzduchu se to vznášelo,
já věděl, že to víš,
políbil jsem tě na čelo
a možná trochu níž.
Saxofon tklivé party,
a zpěvák ječí: "Oh, I wish..."
Políbil jsem tě na rty
a možná trochu níž.
U tebe doma jako v kostele,
chyběl snad už jen kříž,
políbil jsem tě na čele
a možná trochu níž.
Přečteno 578x
Tipy 5
Poslední tipující: lalej, lupínek, Jean89
Komentáře (3)
Komentujících (3)