SRDCE dnes
Anotace: proč jsi tak krásná?
Při posledním dotyku,
cítil jsem v tobě strach,
pach smrti se vznes nad tebou,
systém polorozpadlých srdečních systémů,
blaho lidu,
ale ty jsi tam zůstala sama,
teď jsi konečně panna,
která voní po nenaplněné lásce,
.... v masce
Královno Kuntí
Přečteno 741x
Tipy 7
Poslední tipující: Marfuša, Lukáš Rymeš, simsa, oakbark
Komentáře (3)
Komentujících (2)